Over het project

Wooncompagnie bouwt 58 energiezuinige en gasloze eengezinswoningen in Lelypark en omgeving in Wieringerwerf.

 

 

Eengezinswoningen
Op de begane grond is een open keuken met woonkamer. Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers en een badkamer aanwezig. Op de tweede verdieping is een bergzolder met de technische installatie. De keuken en het sanitair worden standaard opgeleverd. De woningen zijn voorzien van een elektrische warmtepomp en zonnepanelen, waardoor de woningen extra energiezuinig zijn. Elke woning heeft een tuin met een berging.

Levensloopbestendige woningen
De levensloopbestendige woningen hebben een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Op de eerste verdieping zijn nog twee slaapkamers, een extra toilet en een berging aanwezig. De keuken en het sanitair worden standaard opgeleverd. De woningen zijn voorzien van een elektrische warmtepomp en zonnepanelen, waardoor de extra woningen energiezuinig zijn. Elke woning heeft een tuin met een berging.

Rug-aan-rugwoningen
Rug-aan-rugwoningen zijn woningen welke met de achterzijde tegen elkaar aan staan. Dit type woning is geschikt voor huishoudens tot en met drie personen. Op de begane grond is een open keuken met woonkamer. Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers en een badkamer aanwezig. Op de tweede verdieping is een bergzolder met de technische installatie. De keuken en het sanitair worden standaard opgeleverd. De woningen zijn voorzien van een elektrische warmtepomp en zonnepanelen, waardoor de woningen extra energiezuinig zijn. Elke woning heeft een voortuin met een berging.

Huurprijzen
De huurprijzen zijn nog niet bekend, maar vallen binnen de huurgrenzen van de sociale sector.

Interesse
De woningen worden ongeveer twee maanden vóór oplevering op Woonmatch geadverteerd. Om te kunnen reageren op deze woningen is het belangrijk dat u ingeschreven staat als woningzoekende bij Woonmatch Kop van Noord Holland. De toewijzing van de huurwoningen wordt verzorgd door Wooncompagnie.  Toewijzing is aan de hand van de inkomenscriteria.