Over het project

Naast de brandweerkazerne aan de Bernhardlaan wordt een nieuw appartementencomplex gebouwd. Dit complex bestaat uit 41 appartementen. Twaalf daarvan worden sociale huurwoningen, vier worden er in het middensegment (rond  €900) verhuurd en 25 appartementen worden verhuurd in de vrije sector. De sociale- en middenhuurappartementen worden door Wooncompagnie verhuurd. Geïnteresseerden in de vrije sector appartementen kunnen terecht bij Volkert Makelaardij in Purmerend.

De woningen

Onze zestien woningen liggen langs de Bernhardlaan en hebben mooi zicht op de groensingel die daar langs ligt. Het zijn allemaal driekamerappartementen. Met een eigen balkon! Natuurlijk is er een lift aanwezig. En om te zien wie er op straat bij jou aanbelt, hoef je niet meteen helemaal naar beneden. Je kijkt gewoon op de videofoon of je jouw gasten binnen wilt laten. Parkeren kan op het parkeerterrein bij het gebouw, bij ieder appartement hoort één parkeerplaats. Er is geen gasaansluiting, dus koken moet op een elektrische kookplaat. Ook de vloerverwarming en het douchewater worden all-electric verwarmd. 

Huurprijs

De huurprijs van de twaalf sociale appartementen ligt onder de €808,06. De verwachtte netto huurprijs in het middensegment ligt rond de € 900,-. De prijzen voor de commerciële appartementen kunt u bij Volkert Makelaardij opvragen.

Interesse?

Enkele maanden voor oplevering worden de woningen op Woonmatch Waterland worden geadverteerd.