Ik ben huurder

Klantenpanel

Wilt u meepraten? Over bijvoorbeeld energiebesparing of onderhoudsprojecten? Wij vinden uw mening belangrijk. Laat uw stem daarom horen en word lid van ons Klantenpanel. Via het panel polsen wij uw mening over onze ideeën, plannen en beleid. Zo kunnen wij uw belangen nóg beter behartigen en onze dienstverlening optimaliseren. Deelnemers aan het panel houden wij op de hoogte van de uitkomsten van de onderzoeken. Ook vertellen wij hen wat we er mee gaan doen.


Digitaal Klantenpanel
Via het Digitaal Klantenpanel vragen wij uw mening over uiteenlopende zaken waar u als huurder mee te maken heeft. Bijvoorbeeld over energiebesparing of onderhoud.

Fysiek Klantenpanel
Binnen ons fysiek klantenpanel gaan we persoonlijk met elkaar in gesprek over thema's die u aangaan. Op deze manier krijgen wij een nog beter beeld over uw ervaring en mening.

Doet u mee? Klik hier om u aan te melden.

Veelgestelde vragen

Wilt u meedenken/praten over de zaken die bij Wooncompagnie op de agenda staan?

Wilt u meedenken/praten over de zaken die bij Wooncompagnie op de agenda staan, dan kunt u een van de volgende keuzes maken:

  • Lid worden van de huurdersvereniging.
  • Een gesprek hebben met het bestuur van uw huurdersvereniging over een mogelijke deelname aan het bestuur.
  • Zich aanmelden voor het klantenpanel. Per thema worden huurders bevraagd of betrokken door middel van een vragenlijst of bijeenkomst. U kunt zich hier aanmelden voor het klantenpanel.
Hoe vaak wordt er een klantenpanel uitgezet?
Als deelnemer van het Klantenpanel krijgt u een aantal keer per jaar het verzoek mee te doen aan verschillende onderzoeken van Wooncompagnie. U hoeft niet aan elk onderzoek mee te doen, u bent tot niets verplicht. Uw persoons- en contactgegevens worden vertrouwelijk behandeld en worden niet aan derden ter beschikking gesteld.

Staat uw antwoord hier niet tussen? Bekijk alle veelgestelde vragen of neem contact op.