Inspecties

Wij inspecteren onze woningen elke drie jaar
Wij onderhouden onze woningen zelf. Als het nodig is, vervangen wij dakbedekking, regenpijpen en verrichten we schilderwerk. Om dit goed te kunnen plannen, moeten wij weten hoe het is gesteld met de kwaliteit van (delen van) de woningen. Wij laten die elke drie jaar in kaart brengen door Patina Dakdenkers en BBA.

Wat merkt u daarvan?
De inspecteurs bekijken de woningen van hetzelfde type om te kijken of er in de komende jaren iets moet gebeuren. De kans dat u er iets van merkt is heel klein. U ziet ze misschien door uw buurt lopen en dingen opschrijven. Het kan ook dat ze bij een woning aanbellen om te vragen of zij even vanuit de achtertuin naar de achtergevel of het dak mogen kijken. Dan is een en ander vanaf de weg niet goed te zien.
Wie inspecteert wat?
Wooncompagnie heeft twee bedrijven ingeschakeld om de verschillende delen van de woningen goed te bekijken: Patina Dakdenkers voor de schuine en platte daken van de woningen en BBA voor de overige delen van de woning.
Hoe herkent u de inspecteurs?
De bedrijven waarmee wij samenwerken kunnen laten zien dat zij voor ons werken. Ziet u mensen door uw straat lopen en wilt u graag weten wat zij doen? Vraag dit dan gerust. De inspecteurs kunnen u een pasje laten zien van het bedrijf waarvoor zij werken, met de naam en het logo van het bedrijf en de naam van de inspecteur. Ook hebben zij een brief van Wooncompagnie bij zich waarin staat dat ze in opdracht van ons inspecties uitvoeren.
Wat gebeurt er met de informatie?
De informatie over de woningen geven de bedrijven door aan Wooncompagnie. Wij gebruiken de gegevens om ervoor te zorgen dat uw woning van goede kwaliteit is en blijft.

 

Log in met iDIN

 

Heeft u een vraag?