Met iDIN kunt u makkelijk en veilig inloggen. Dit doet u met uw vertrouwde inlog van uw eigen bank. U identificeert zich namelijk met uw gegevens die zijn gecontroleerd door de bank. En u bepaalt zelf of u deze gegevens deelt. Het gaat hier om uw voorletters, achternaam, geboortedatum, woonadres. U kunt iDIN direct gebruiken en u logt dus altijd op dezelfde manier in. Goed om extra te benadrukken: met iDIN doet u geen betalingen. Wooncompagnie heeft geen inzicht in de betaalgegevens bij uw bank. Uw bank heeft overigens ook geen inzicht in uw gegevens bij Wooncompagnie. Dat is een veilig iD.                                                    

U kunt iDIN gebruiken wanneer u internetbankiert bij de volgende banken:
ABN AMRO, ASN Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS. 
Vanaf 1 juni 2021 is Triodos gestopt met het gebruik van iDIN. 

Waarom heeft Wooncompagnie gekozen voor het gebruik van iDIN?
Met iDIN logt u in op dezelfde manier waarop u inlogt als u internetbankiert. Een veilige manier om in te loggen, ook voor andere doeleinden. Bij het openen van een rekening heeft u zich al moeten legitimeren. Daarom is deze veilige inlogmethode ook geschikt voor andere doeleinden en organisaties. Mensen die internetbankieren loggen nu op een eenvoudige, herkenbare manier in op Mijn Wooncompagnie.

Wie kan er gebruik maken van iDIN op Mijn Wooncompagnie?
Enkel de hoofdhuurder, oftewel de eerste persoon die genoemd staat op het huurcontract. 

Wat kan ik met Mijn Wooncompagnie als ik niet met iDIN kan inloggen?
Ook zonder iDIN kunt u gebruik maken van Mijn Wooncompagnie. Zo kunt u op basis van uw postcode en huisnummer belangrijke telefoonnummers terugvinden en een reparatieverzoek indienen.
Kan iemand anders gemachtigd worden om in te loggen namens de hoofdhuurder?
Nee dat kan helaas niet. Omdat iDIN de gegevens van de hoofdhuurder matcht met zijn of haar gegevens van de bank. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met afdeling Klantcontact via 0900 2022373 (uw gebruikelijke belkosten).

Ik heb geen computer. Wat nu?
Als u geen computer heeft kunt geen gebruik maken van Mijn Wooncompagnie. Dit betekent uiteraard niet dat u hierdoor belangrijke informatie mist. Alles wat via Mijn Wooncompagnie kan kunt u ook gewoon telefonisch regelen of per post. Wooncompagnie is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 uur tot 17:00 uur via 0900 20 22 373.  

Ik zie geen inlogknop. Hoe log ik dan in?
Ja, dat klopt. Vanaf nu logt u pas in nadat u een keus heeft gemaakt op Mijn Wooncompagnie. Afhankelijk van wat u wilt u bekijken logt u of in met uw postcode en huisnummer of met iDIN. Hierdoor is er geen aparte knop inloggen meer noodzakelijk.

Veelgestelde vragen

Ik wil inloggen met iDIN op een iPad. Kan dat?

Nee, u inloggen met iDIN lukt helaas niet op een iPad.

Staat uw antwoord hier niet tussen?